|
Кухонный калейдоскоп
|
|
| boticaria | Дата: Воскресенье, 13 Окт 2013, 20:16 | Сообщение # 1 |
|
Свой-в-доску
Статус: Offline
|
Vivo mi vida de tal manera que cuando mis pies toquen el suelo por la mañana, hasta el diablo se estremezca y diga: "¡Madreeeee...... esta cabrona ya se levanto!"
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Четверг, 14 Ноя 2013, 23:25 | Сообщение # 2 |
|
Свой-в-доску
|
Vivo mi vida de tal manera que cuando mis pies toquen el suelo por la mañana, hasta el diablo se estremezca y diga: "¡Madreeeee...... esta cabrona ya se levanto!"
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Четверг, 21 Ноя 2013, 09:51 | Сообщение # 3 |
|
Свой-в-доску
| Самые необычные сорта сыра.
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Понедельник, 25 Ноя 2013, 22:47 | Сообщение # 4 |
|
Свой-в-доску
|
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Понедельник, 25 Ноя 2013, 23:02 | Сообщение # 5 |
|
Свой-в-доску
|
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Пятница, 13 Дек 2013, 10:45 | Сообщение # 6 |
|
Свой-в-доску
|
ДЕ НАРОДИВСЯ КОЛОБОК.
Ідею позначити Ульяновську область на Казковій карті Росії і створити в регіоні резиденцію Колобка озвучив губернатор Сергій Морозов на одному із засідань уряду. Він зазначив, що на Казковій карті Росії наразі розміщено 17 регіонів країни. Так, Великий Устюг традиційно вважається батьківщиною Діда Мороза, Снігуроньки - Кострома, Ярославську область представляють одразу три герої - Альоша Попович, Омелько і Щука. Ульяновська область може стати вісімнадцятим регіоном на карті в якості батьківщини Колобка. До речі, місцевий краєзнавець, доцент Ульяновського державного університету Сергій Петров пропонує використовувати Колобка не тільки в якості казкового символу Ульяновської області, а й зробити його талісманом Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в Росії в 2018 році. Петров, який виступив з ініціативою «поселити» казкового героя саме в цьому регіоні, повідомив, що під час дослідження походження млинців він знайшов у словнику Даля слово «колебятка». Воно означало «останнє тісто з діжі» і саме в цьому значенні вживалося в Симбірській губернії (нині - Ульяновська область). отсюда
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Понедельник, 27 Янв 2014, 23:44 | Сообщение # 7 |
|
Свой-в-доску
| Специи, что к чему подходит.
Чтобы Ваше блюдо получилось вкусным и ароматным, нужно знать, какие именно пряности подходят к определенным блюдам:
Для мяса: красный, черный, душистый перец или гвоздика, майоран, тимьян, тмин, куркума, лук, орегано.
Для птицы: тимьян, майоран, розмарин, шалфей, чабрец, базилик.
Для рыбы: лавровый лист, белый перец, имбирь, душистый перец, лук, кориандр, перец чили, горчица, укроп, тимьян.
Для гриля : красный перец, душистый перец, кардамон, тимьян, майоран, мускатный орех и мускатный цвет, тмин, имбирь, перец чили.
Для дичи: тимьян, душица обыкновенная, душистый перец, красный перец, можжевельник.
Для рагу: красный перец, имбирь, куркума, кориандр, горчица, кардамон, тмин, черный перец, душистый перец, мускатный орех, гвоздика.
Для капусты : кориандр, фенхель, кумин, семя черной горчицы.
Для картофеля: кориандр, куркума и асафетида.
Для бобовых: кумин, асафетида, имбирь, перец, мята лавандовая и кориандр.
Для маринадов: лавровый лист, можжевельник (ягоды добавляют в маринады при приготовлении мяса дичи и рыбы), ветки укропа с бутонами, цветками или семенами.
Для фруктов, соков, компотов: корица, гвоздика, имбирь, бадьян, кардамон.
Для паштетов: белый перец, корица, имбирь, лавровый лист, гвоздика, корица, бадьян, имбирь, кардамон.
Для выпечки: гвоздика, корица, бадьян, имбирь, кардамон, душистый перец, апельсиновая цедра, анис, кунжут, мак, ваниль.
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Пятница, 02 Май 2014, 22:39 | Сообщение # 8 |
|
Свой-в-доску
|
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Понедельник, 15 Дек 2014, 21:27 | Сообщение # 9 |
|
Свой-в-доску
| Як романтично пахне ковбаса І помідори в банці зашарілись. А в пляшечці, так тихо як роса, Горілочка домашня причаїлась. І сало ніжно зваблює тільцем, І хліб наставив загорілу спину... Якщо ти млієш, слухаючи це, Чого ж ти, б-ть, не любиш Україну?
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Понедельник, 15 Дек 2014, 21:29 | Сообщение # 10 |
|
Свой-в-доску
| Борщ, пампушки, часничок, сало і цибулька. Хліб на білий рушничок. Ой, свиняча рулька! Холодець і ковбаса, самогон у джбані... Ти диви яка краса... Голубці в сметані. Помідори, огірки, гарбузова каша. Кабачкової ікри стоїть повна чаша. Деруни і сальтисон – страви ідеальні. І оце усе не сон! Вони всі реальні! Ось вареників таріль – вишня, сир, чорниця... А іще є кури гриль... Біла паляниця... І селера, й кріп, і кмин, шавлія, лаванда, М'ята, чабер, розмарин – прянощів гірлянда. Качка смажена і кріль, порося і гуска, Лист лавровий, перець, сіль – ой, смачна закуска! Щука, карасі, линок, бараболя свіжа. Отака вона, синок, Українська Їжа!
|
| |
| |
| boticaria | Дата: Воскресенье, 09 Авг 2015, 16:57 | Сообщение # 11 |
|
Свой-в-доску
|
|
| |
| |